Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum).
+3
burak 95
Aerrow-FinN
cromli
7 posters
Yazar
Konu: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Paz Ocak 11, 2009 3:51 am
Benim uydurduğum şarkı bu:
Gondor uçar Fırtına Şahinleri kanatlanır Siklonyalıları yener her zaman Aerowun bölüğü Siyah As ve Efendi Siklonis unutmasınki her zaman iyiler galip gelir.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO işte Fırtına Şahinleri OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO işte Atmos OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO işte Aerow OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO yenilen Siyah As üzülme seni sevenlerde üzülmesin çünkü sen hiç bir zaman Aerowu yenemiyeceksin.
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Ptsi Ocak 26, 2009 10:55 am
bence güzel
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Salı Mart 10, 2009 8:47 pm
GÜZEL AMA OOOOOOOOOOOO O LAR OLMAMIŞ FAZLA O KOYMUŞSUN
Ay Kız Hilal
Konu: Resim Nasıl Koycaz Salı Mart 10, 2009 8:50 pm
ya arkadaşlar resimi nasıl koycam
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Salı Mart 10, 2009 8:51 pm
slm
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). C.tesi Mart 14, 2009 11:34 am
bunu melodisi nasıl
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). C.tesi Mart 14, 2009 11:35 am
hem gondor değil kondor
«JUNKO»
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Perş. Haz. 04, 2009 11:11 pm
dododo lala sol do lala lalala sol do dododo rere solsol redo redo fafa rere fare fare )
nisan
Konu: Geri: Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum). Cuma Haz. 05, 2009 6:56 pm