Fırtına Şahinleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fırtına Şahinler Türkiye Fan Sitesi

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı??

YazarMesaj
yElİz(9*)
SH üyesi
SH üyesi

Rep + :
BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı?? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı?? Right_bar_bleue

BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı?? Empty
MesajKonu: BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı??   BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı?? Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 3:29 pm

bizler bizden bir çok alanda üstün batıyı yanlış örnek alıyoruz . batı örnek alınmalı dedıgımız de %90 nımız ewet' der ama batının en örnek alınmayacak şeylerini örnek alırız "batı örnek alınma açalım bi batı pop müzigi "ya da " bugun bayram dedemı görmezsem ne olurbatıda warmı ben hiç oyle bısey ızlemedım hiç dedelerının yanlarına gıtmıyor batılılar " ya da " bızım kafenın adını ingilizce anlamlı söylenısı güzel bir ad koyalım T ürk adı kkoyacak degılız ( ingilizceye ya da başka bır dıle karsı deılım aksına sewerım fakat amaç özenmek burda)" gibi batı medenıyetını yanlış oprnek alıyoruz PEKI BATI NASIL ÖRNEK ALINMALI??....
cewaplarınızı beklıyorumm

BaTı NaSıL öRnEk aLiNMaLı??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fırtına Şahinlerinin bir şarkısı olsa sizce nasıl olurdu.Siz de bir şeyler uydurun.(Yorumlarınızı bekliyorum).