Konu: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Perş. Ara. 25, 2008 9:33 am
BENCE BERROW ÇÜNKÜ O İYİLERDEN,GÖK ŞÖVALYESİ VE FIRTINA ŞAHİNLERİNİN LİDERİ BU YÜZDEN ÖLÜMÜNE BERROW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::D
_Aerrow_
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Perş. Ara. 25, 2008 9:47 pm
bence siyas as en güçlüsü
Aerrow-FinN
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ara. 26, 2008 12:57 pm
Berrow kim ya ?:S
No No No Aerrow Kaç kere yendi siyah ası ?
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ara. 26, 2008 4:17 pm
valla arkadaşlar Berrow kim ya
98Aerrow98
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ara. 26, 2008 4:24 pm
siyas as
StorMHawKsSs
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ara. 26, 2008 11:48 pm
BeNCe AERROW CUNku; Siyah As 1..2...3 kez yendi Aerrow u Siyah As Aerrow a 50 kez YENiLMiSDiR..... Ayrıca Grup Lideri Ve Gittikce Daha Cook Guc Ogreniyor Siyah Asda Onu Durdurmak icin HainCe Planlar KURUYOR :D:D:D:D:D:
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) C.tesi Ara. 27, 2008 9:09 am
katılıyorum
Aerrow-FinN
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) C.tesi Ara. 27, 2008 7:22 pm
bende katılıorumda sonundaki ifadeleri neden koydun anlamış deilim..
spiderman_220
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Ptsi Ara. 29, 2008 4:28 pm
aerroww gruq lideri en güçlüsü
Aerrow-FinN
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Salı Ara. 30, 2008 7:27 pm
evet bizde onu tartışıyoruz:)
rosalinn
Konu: AERROW Çarş. Ara. 31, 2008 5:34 pm
bence siyah as ... ... DEĞİL aerrow en güçlüsü hem hızlı , çevik ,şakacı ... ayrıca eğer o daha güçlü olmazsa neden onu başrole alsınlar ki?
spiderman_220
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ocak 02, 2009 9:12 pm
aynen öle en güçlü aerrow sonrada siyah as geliyo ama aerrow siyah ası kaç kez yenmiş süper biri çevik şakacı dürüst zeki.... .... öle işte
karakartal
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Çarş. Ocak 07, 2009 5:17 pm
bence Junko zaten güçlü olmasaydı neden ona ''Junko güçlü adamımız'' derdiki...
sonra Aerroww...
sonra Siyah As
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Çarş. Ocak 07, 2009 5:40 pm
En güçlü olan bana göre
1.Aerow 2.Efendi Siklonis 3.Siyah As 4.Junko tabi bana göre böyle bir sıra
cromli
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ocak 09, 2009 5:32 pm
Arkadaşlar belli Aerow un yenceği çünkü siyah as fazla dövüşmeyi bilmio
cromli
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ocak 09, 2009 5:37 pm
Ben filmin sonunda ne olduğunu merak ediyorum?(Bilen varsa lütfen cevap yazsın).
Ben böyle tahmin ediyorum Aerow ve Fırtına Şahinleri Siklonyalıları Siyah ası Efendi Siklonisi felan yencek
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ocak 09, 2009 8:46 pm
her zaman öyle olur iyiler kazanır
nasıl
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Ptsi Ocak 26, 2009 10:12 pm
Efendi siklonis benceee.
nasıl
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Ptsi Ocak 26, 2009 10:15 pm
Bence siklonis olmalı en iyi kristalleri o ve Piper biliyor.
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Salı Ocak 27, 2009 9:47 am
her şeyin sonu iyiyle biter ama siklonis kazansa daha iyi olur
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Cuma Ocak 30, 2009 10:36 pm
sizi gidi kötüler sizii:) bence aerow en ama en ama en ama en çok yakışıklısı gücü umrumda değil ona aşığımmmm
master siklonis
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) C.tesi Ocak 31, 2009 2:28 pm
bi dakika peki siyah as niye sikloniyalılara geçti ihtimaller
1.EFENDİ SİKLONİSE AŞIKTIR KESİN BU 2.ÇOCUKLUK ARKADAŞIDIR NE ALAKA 3.KARDEŞLERDİR KARDEŞ OLSALAR İKİSİDE YÖNETİRDİ 4.EN KÜÇÜK İHTİMAL AERROW'A HİZMET ETMEKTEN SIKILMIŞTIR
AMA BENCE EFENDİ SİKLONİSE AŞIKTIR
master siklonis
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) C.tesi Ocak 31, 2009 2:31 pm
SON BÖLÜMDE SİKLONİS GEÇMİŞE GİDİYO (ÇOCUKLUĞUNA) SONRA GERİ GELİYO İKİSİDE TESLİM OLMAK İÇİN BİR YERDE BULUŞUYO AMA AERROW SİLAHLARINI KAYBEDİYO SİKLONİS VAZGEÇİYO VEE AERROW'U YAKALIYO MÜTHİŞ SONUNDA SİKLONİS İSTEĞİNE KAVUŞUYO BENDE İSTEĞİME KAVUŞUYORUM
burak 95
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) C.tesi Ocak 31, 2009 5:23 pm
sallama o son bölümü olduğundan eminmisin
master siklonis
Konu: Geri: PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ) Paz Şub. 01, 2009 7:30 pm
EWET LAN STORM HAWKS YOUTUBE EPİSODE 39
PEKİ SİZCE EN GÜÇLÜ KİM?NEDEN?(YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ)