Fırtına Şahinleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fırtına Şahinler Türkiye Fan Sitesi

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Se7en blogu

+6
cerenn
nisan
Ay Kız Hilal
KIRGIN MELEK
98Aerrow98
burak 95
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :
Se7en blogu - Sayfa 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Se7en blogu - Sayfa 3 Right_bar_bleue

Se7en blogu - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 9:49 pm

arkadaslar bu kadr cok saf olmanınn hcbır alemı yok sıze yalan soyleyen bırısıne hıc kızmaz mısınız baksanıza onun yerıne bazende arkadası gırıyormuss belkı sımdıde arkadası gırmıs onla konusuyorsunuzz bu kadr cok saf olmayın arkadaslar se7enı tanımadıgınız ıcın boyle davrandıgınızı dusunuyorumm dıger konuda hem onun hayranıyızz dıyordunuz hemde z.prenste oynadınız mı dıye soruluyordu bu soru cok sacma bır soru cunku se7en dızının basrol oyuncusu lutfen arkadslar sızı kandıran bu kısıye ınanmayın sacmalamayın se7enın burda ne ısı olabılıkı hemde gunun her saaatı lutfen yha sacmalamayın arkadaslarrr
http://www.se7en.forummum.com
cerenn
SH üyesi
SH üyesi

Rep + :
Se7en blogu - Sayfa 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Se7en blogu - Sayfa 3 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 10:03 pm

evet canım haklısın ama bu konuyu uzatma istersen sen görevini yaptın artık inanan inansın inanmayan da inanamasın sen delillerini sundun zaten anladığım kadarıyla se7en in sen çok büyük bi hayranısınki onun için bi fan club açmışsn tabiki de onun kılığına giren bi kişi seni çok sinirlendirir
ama o da senin sunduğun bütün kanıtlara rağmen ben se7en im diyor yapacak bişey yok bırak sen kendi haline ama şunu da bilmeliyiz ki
ben se7en olsam ve benim için fan club açacak kadar büyük bi hayranım bana sen o değilsin yada bana kanıtla dese ve fan clubun linkini varmiş olsa hiç düşünmez girer ve beni sevenlerle tanışırm
ve ona kızmam yada kırıcı sözler söyleyip herkesin içinde ezdirmem ve ona kızmalarına da izin vermem o se7en i gerçekten çok seviyorki böyle şeylere tahammül edemiyor
mesela ben açıkçası se7en in hayranı falan deilim onun için onun kılığına girmiş birisi beni çok da enterese etmiyor o yüzden fazla önemsemiyorm
ama hayranı olduğum kişinin kılığına birisi girse bende aynı tepkiyi veriridim hatta arkadaş az bile tapki gösteriyor baksananıza verdiği linkteki fan cluba ne kadar çabalayıp nbişeyler yapmışlar ve birisi gelip ben se7en im deyince bu kadar incelemesi normal eminim o da araştırırken çok umutlu olomalıydı ama açıklarını yakalamış arkadaşın
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 10:15 pm

pekı neden kendını se7en sanan kısı son ssorularıma cvp yazmadı cok mu zordu yoksa sorularımm
cerenn
SH üyesi
SH üyesi

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 10:21 pm

demekki zor gelmiş canım dediğine göre onun yerine bi ark giriyomuş o zaman bunları onun yazdığını nasıl bileceğiz en sonunda beni de sinirlendirdinz lol!
FaLLeN AnqeL
SH üyesi
SH üyesi
FaLLeN AnqeL

Rep + :
Se7en blogu - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Se7en blogu - Sayfa 3 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 9:23 am

ya ne arkadaşı ya arkadaşmış adamın türkçeden haberi yok türkçe zaten onlara ağır gelen bir dil ve ben zannetmiyom se7enin gelip türkçe konuşan bir arkadaş bulmasını fazla atma arkadaşım uzatma yeter ayrıca cevap yazmamasınada çok şaşırdım hani ona inanalar çıksın bakalım karşımıza
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 1:12 pm

tamam uzamatmayın se7en deilse bile bu sizi ilgilendirmiyo ona inananları ilgilendiriyo
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 1:15 pm

ewt ceren haklısın buna bende karşıyımm baskalrının kılığına girip ben o yum demelerıne ama onun dogruyu yada yanlısı soyledığını bılmıyoruss onun için yorum yookkkk
Ay Kız Hilal
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
Ay Kız Hilal

Rep + :
Se7en blogu - Sayfa 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Se7en blogu - Sayfa 3 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 1:25 pm

ben inanmayanlara bişi diyeceğim inanmıyorsanız inanmayın size ne ister inanırız ister inanmayız akıl bizim aklımız size sorarak hareket etmiyeceğiz heralde hem size ne oluyo isteyen inanır istemeyen inanmaz sizene sizemi kaldı söylemek Mad
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 7:15 pm

daha da sıze dıyecek hcbır sozum yokk sıze yalan soylenmesıne ızın verın ozamn... ben elımden gelenı yaptın sızı kandırdıgına dair herseyı acıkladımm ama sız halada anlamak ıstemedınız cakma se7enın da son sordugum sorusuna cvp beklıcemm kesın bunada yalanla dolu bır cvp vercektır ama ben sızın yerınızde olsam bana yalan soyleyen bırısıne hayatta guvenmezdımm sıze tekbı sozum var sıze her dakka yalan osyleyen bırısıyle nasıl eglenıyorsunuzz nasıl gulebılıyorsunuz sıze sasıyorummm ama sız yınede benım dedıklerımı dusunun benım dedıklerım cakma se7enın dedıklerınden daha mantıklı seylerr bunu kabul edın
Ay Kız Hilal
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
Ay Kız Hilal

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 12:51 pm

ya sana bişi demek düşmez isteyen inanır istemeyen inanmaz
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 1:30 pm

kırgın melek asıl 1 yasında olan sensın senın gıbı bırıyle tartısmaya gırıp senın sevıyene dusemem hadı jnm yol al hadı bennım hakkımdada konusurken kelımelerını düzgün seçsen çok ama çok iii olur kapiş yoksa aynı tavırı ben sana gösteririm hatta daha beteriniii

En son nisan tarafından Çarş. Nis. 15, 2009 5:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 1:33 pm

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

En son nisan tarafından Çarş. Nis. 15, 2009 5:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 2:59 pm

sen se7enın hayranı olsaydın benım dedıklerıme kulak verırr delıllerımle mantıgını kullansan kımın haklı oldugunu anlardınn kı bunu 1 yasında olan bır bebek bıle anlardı bana ınanmayanlarda 1 yasındaı kucuk bır bebekten bıle zavallısınızzzz
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 3:09 pm

bırde bana sanane dıyenler kı onlara bır cıft sozum var ne oldu ooo cok savundugunuz se7enınız hala da benım soruma cvp vermedı koseye sıkısmıs olmalı Very Happy:D
sonrada se7en ıle ılgılı olan hersey benı yakından ılgıllendırırrrr bu da sızın bana sanane deyısınızın cvbıdırr:)
Ay Kız Hilal
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
Ay Kız Hilal

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 3:20 pm

zavallı senin adındır hemde deli sensin senin seviyene ben inanmem sanane isteyen inanır istemeyen inanmaz sana sormiyacağımaza göre
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 5:53 pm

kızm bak ben sıze kufur faln atmedım sızde bana etmeyın yok sa varya benım yapıcaklarımı tahmın bıle edemessınızz bu arada delıde bebek ruhluda sensınnn yha hem ruhlu olmasan da yasına bakılırsa sendee bebekmıssın haaaa:D:D
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 7:31 pm

hadı jnm sende elınden gelenı ardına koyma
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 10:58 pm

benım kotulugum sıze dokunmazz o an sınırden soyledım cnm pardon sınızrlerım cok bozukk pardonn ama sızın bana ınanmamamızz sınırlerımı bozuyor ne yapımmm:(
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 11:00 pm

amacım sızı kızdırmak ya da sınırlendırmek degılll ama benım oo kadr cok kanıt sunmama ragmen bana ınanmıyorsunuz pekı nedenn sana soruyorum nısancımm???
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Nis. 15, 2009 11:04 pm

ama benım ozurr dıledıgım gıbı sızınde ozurlerınızı beklıyorum cunkuk sızınde bana soyledıgınız bır takım kotu sozler vardır kı hatırlatmak ısterım
Ay Kız Hilal
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
Ay Kız Hilal

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 12:05 pm

tamam bu konu burda bitsin bişi söylimi isteyen inanansın istemeen inanasın inanana kimse karışmasın inanmayanada kimse karışmasın bu söz kavgası burdan bitsin
nisan
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
nisan

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 6:28 pm

ii tamam hadi ben e diliğimde bu konu burda btsın
KIRGIN MELEK
SH üyesi
SH üyesi
KIRGIN MELEK

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 9:30 pm

kızm yha ben sıze bu ısın burda btsınmı bıtmesınmı dıye bırsey sormadı sadece bıraz kotu tepkı verdıgımı soyledım sırf sız dedınız dıye bu ıs burda bıtcek dıye bırsey yokkk buna ancak ben karar verebılırımm bu arada pardon sozumude gerı alıyorum bı konuda ben cok sacmaladım galıba sızden ozur dıleyerekkk
FaLLeN AnqeL
SH üyesi
SH üyesi
FaLLeN AnqeL

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 9:36 pm

bakın birde kırgın meleğe seviyene inemeyiz diyorsunuz asıl siz konuşmalarınıza bakın terbiyesizliği kesin asıl siz kırgın meleğin seviyesine çıkamazsınız tamam mı!!!! yaptığınız sadece saçmalık ya bi düşünün ya adam korea'nın en ünlü sanatçılarından biri neden gelip bu siteye üye olsun hangi akla hizmet yapsın böyle birşeyi bu konu burda kapanmaz kapanamaz hani o se7en dediğiniz kişi nerde çıksında konuşsun niye konuşmuyo Mad
Ay Kız Hilal
SH TR ÜYESİ
SH TR ÜYESİ
Ay Kız Hilal

Rep + :

MesajKonu: Geri: Se7en blogu   Se7en blogu - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 4:12 pm

aslında kırgın melkekte sende doğru söylüyorsunuz ama bişi diyeceğim hani dedim ya isteğen inansın boşverin isteğen düşünsün diğerleri sizi ilgilendiriyorsa bişi diyemiyeceğim eğer dersen beni diğerleri ilgilendirmez o zaman kimsenin bişi demesine gerek yok o kadar saçma bir şey için şu an kavga ediyoruz farkındaysanız bence kimse kimseye bu konu hakkında bişi demesin eğer siğer söylediklerimde sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim ama yinede bu konu çok saçmalanmaya başladı o kadar saçma birşey için bir birimizin neden kalbini kıralım ki bence eğer bana sorarsanız bu konuyu fazla uzatmayalım ne dersiniz:?:QuestionQuestion

Se7en blogu
3 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» Se7en Fan Club
» benim sorum(se7en'na)
» Ben SE7EN-Choi Dong Wook