hmmm yani se7en sin tamam o zman senden kanıt istemek gibi bi hakkımız yok zaten insanların kandırmıyorsan gerçekten sensen sorun yok açıkçası kim olduğun da çok önemli deil önemli olan sohbet edip bişeyler paylaşmak seninde istediğin buymuş zaten insanlarla sohbet etmek farklı milletlerden insanlarla arkadaşlık kurmak gerçekten çok zevkli birşey olmalı keyfine bak o zaman arkadaşım
canım yalnız şöyle bi durum var senin adına başkası siteye girip bişeyler yazıyor yani her halukarda se7en diye bir başkasıyla konuşmuş oluyorz en iyisi sen şifreni değiştir ve bidaha da kimseye verme o zaman kafalardaki soru işaretleri kalkar ve gerçeketen acaba se7en le mi konuşuyorum diye şüphe etmeyiz bizim yerimizde sen olsan sen de farklı düşünmezdin buna emin ol daha öncede dediğim gibi sonuçta hepimiz birer insanız ünlü yada sıradan farketmez bu konu gerçekten çok büyümüş senin de kendini savunmana arkadaşında ispatlamasına gerek yok inanan inansın inanmayan da daha fazla bu konuyu büyütüp tepki çekmesin bu işin sonunda kavga gürültü olacak yoksa
biz bu konuyu saten kapadık cnm se7en a inanmayanlar da bu konu hakkında daha yorum yapmıyolar (saten biz inanıyoruz ona ) neyse konu daha fazla buyumesın gerçekten ona inanmayanlarda yol alsın
en kolayı şu siz bi forum açın bende o foruma gelirsem üye kitlesi git gide artar o forumun konusu tabi günümüzde çok sevilen bir şey olmalı ki daha da fazla kişi gelsin. ne olabilir ben düşünüyorum sizde düşünmeye başlayın
siz ona inanmaya devam edin saf insanlar ya koreli ünlü bir sanatçının burada ne işi var adamın bir sürü işi var sizde bu kişiye inanyorsunuz fazla uzatma sende yeter insanları kandırdığın ya sizden inanmayı bırakın artık