ARKADAŞLAR BU İŞLER ALLAH NASİP ETSİN DEMEYLE OLMAZ SİDE ÖNÜNÜZE ÇIKAN HER KONUYA YAZI YORUM FELAN YAZIN SİZDE SİTE YÖNETİCİSİ OLUN
burak 95
Konu: Geri: yazın yazın Perş. Ara. 18, 2008 11:47 am
site yöneticiliği sağdece mesajla değil senin o işte ne kadar bilgin varsa ona göre sen bir sitenin yöneticiliğine alınırsın...O na bakılırsa benim 2 Admin'lik 1 tanede Moderatörlüğüm var
98Aerrow98
Konu: Geri: yazın yazın Perş. Ara. 18, 2008 3:35 pm
Ne Güzel:D:D:D:d
inka67
Konu: Geri: yazın yazın Perş. Ara. 18, 2008 8:12 pm
aaaa-_-
burak 95
Konu: Geri: yazın yazın Cuma Ara. 19, 2008 3:34 pm
orda Adminliğim var dediğim o iki site bana ayit
Aerrow-FinN
Konu: Geri: yazın yazın Salı Ara. 30, 2008 5:22 pm
bı dahada güzel:D
master siklonis
Konu: Geri: yazın yazın Cuma Şub. 06, 2009 5:30 pm
admin olmak'tan nefret ediyorum yok admin şunu yapsın yok şunu yapsın baş çavuş'un eşeği gibi bi forumda duramıyom bi insanın tek sitesi yok ya
burak 95
Konu: Geri: yazın yazın Cuma Şub. 06, 2009 6:02 pm
eğer bir admin olmak istiyorsan şartlarına katlanıcaksın yada ben bir daha admin olmak istemiyorum deyip köşene çekiliceksin adminlik çaba ve ilgi gösteren bir iştir.Bu ikisinide ben beceremem diyorsan ozaman admin olmıyacaksın bir yeri yönetmek zordur ama o işte uzman olanlar daha kolay yönetirler hiç bıkmadığını ve her zaman bu işi yapa bileceğini söyler anlata biliyormuyum...
_Aerrow_
Konu: Geri: yazın yazın C.tesi Şub. 07, 2009 2:11 pm
ona kalırsa benim 3 sitede adminlik 2 sitede moderatörlük 1 sitede süper moderatörlük deneyimim var
burak 95
Konu: Geri: yazın yazın C.tesi Şub. 07, 2009 3:25 pm
oooooo onlar bir şeymi aklına gelmiyecek şeylerim var büyük bir firma çalışmasındayım kaç yıldır sonra 6 site açtım 4 moderatörlüğüm oldu bir tane süper moderatörlük felan benim git gide artıyor işiniz koreye düşerse bana uğrayın