Fırtına Şahinleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fırtına Şahinler Türkiye Fan Sitesi

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sitene favori karekter ekle

YazarMesaj
eron(arrow)
SH üyesi
SH üyesi
eron(arrow)

Rep + :
sitene favori karekter ekle Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sitene favori karekter ekle Right_bar_bleue

sitene favori karekter ekle Empty
MesajKonu: sitene favori karekter ekle   sitene favori karekter ekle Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09, 2009 5:38 pm

yönetim paneli >> kullanıcı yönetimi ve gruplar >> profil >> en altta gönderin üzerinde "sitene favori karekter ekle Ajouter" işaretine tıkla ... >> tip: resim listesi ardından bir resim'i seç ..>> isim: Fovori karakter yaz... >> Açıklama: açıklamayada bişiler yaz >> zorunlu: hayırı işaretle... >> Ilan etmek : profil ve mesaj ı seç.. >> Ilan tipi : metin i seç >> Kim içermek değerini değiştirebilir? : kulannıcının kendisi ni seç >> Display this field for users that are at least : misafirleri seçç...>> Separator : elleme aynı kalsın ...>> alta in resimdekilerin aynısını yap...

1. anlatım
sitene favori karekter ekle 113

2. anlatım
sitene favori karekter ekle 212

GÖNDER DE ANLATIM BUKADAR...

FAVORİ KARAKTER RESİM URL LERİNİ ALMAK İÇİN KENDİ PROFİLİNE GİR ... RESİME SAĞ TIKLA ÖZELLİKLER DE.. (ADRES) URL YAZAR ONU SEÇ KOPYALA YUKARIDAKİ ANLATIMDAKİ GİBİ YAPIŞTIR. YAP .. TAMAMDIR ....

sitene favori karekter ekle
1 sayfadaki 1 sayfası