Konu: slm yeniden geldimmm:)) Çarş. Ocak 21, 2009 9:07 pm
yaa ben 3 aydır siteye girmiyom çok özlemişim bu site sizide yaa arkadaşlar inanın sanalız ama size karşı duygularım var uzun zamandır girmediğim için sizi çok özledim ben marina çav
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zac efron seni seviyorum anlasana zac
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Çarş. Ocak 21, 2009 9:08 pm
hadii arkadaşlar sitenin presesine hoşgeldin yok mu hadi hadi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- zac efron seni seviyorum anlasana zac:))
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Çarş. Ocak 21, 2009 9:11 pm
vay be süper aktif oldum arkadaşlar prensesliğim 1 seviye daha yükseldi uğurlu günümdeyim ben admin nasıl olacam daha kaç seviye var lütfen bişi yazın arkasdaşlar bu arada 3 gün sonra karneleri alıyoruz cok heyecanlıyım marina geri döndü hemde SÜPER AKTİF olarak ----------------------------------------------------------------------------------------------------------zac efron seni seviyorum anla bunu zac:))
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 7:11 am
Hoşgeldin marina senin yokluğunda sen niye girmiyosun siteye diye konuşuyorduk ama Cartoon Network Storm Hawks'ı kaldırdığından herkes siteyi terk etti.Ama geride ben kaldım.Ben yarın karnemi alıcam senin 3 günün varmış umarım gzel bir karne olur senin için...Herneyse tekrar hoşgeldin prenses
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hiya jun gihao 당신을 사랑하는 (seni seviyorum)
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 12:21 pm
sağol ya keşke storm hawks gitmeseydi bari bari tek aerow kalsaydı öok çok ama çok yakışıklıyıydı onu seviyodum sitenin ozaman şuan tek kızı benim o zaman kimse kalmadiysa bu site seninle benim olur ne dersin:)
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 2:53 pm
hoş geldin özledik seni yawwwwww:(
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 4:02 pm
tek kız olarak prensesimiz'sin Madam Marina
98Aerrow98
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 8:08 pm
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 8:31 pm
öyle oluyom tabikide tacım nerde estar nerde (sanki tek derdim bu yaa) he he he
98Aerrow98
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 22, 2009 10:13 pm
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 12:22 pm
master siklonis
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 4:22 pm
oooops hocaaam bende varım bu site kolay kolay terk edilmez hemde mayısta geri geliyomuş storm howks cartoon netwok yayınlarsa
master siklonis
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 4:23 pm
oooops hocaaam bende varım bu site kolay kolay terk edilmez hemde mayısta geri geliyomuş storm howks cartoon netwok yayınlarsa
master siklonis
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 4:24 pm
iki kere göndermişim şapşal gibi
98Aerrow98
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 4:49 pm
ewt
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 23, 2009 5:23 pm
ewet
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 29, 2009 10:48 pm
arkadaşlar size bişi sorcam ha bu arada siteme girermisiniz www.kitanindunyasi.com inanın kotex reklamındayım çok şaşırcaksınız çünküüü ta ta taaa o siteyi ben yaptımm
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Perş. Ocak 29, 2009 11:15 pm
ben senin ismini marina diye biliyorum
.s.t.o.r.m.
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) Cuma Ocak 30, 2009 10:24 pm
evet ama canım kendi sitemde gerçek adımı veremerm "kita" ben ce çok tatlııı
burak 95
Konu: Geri: slm yeniden geldimmm:)) C.tesi Ocak 31, 2009 1:37 pm