Konu: Geri: Tartısma..--> C.tesi Ocak 17, 2009 11:27 pm
arkadaşlar bazı konularda bahsettim savaşsan şunlara dikkat et
1.rex bekçileri asildir 2.snipe canına okur 3.ravess seni okla öyle biyerine saplarkiii 4.siyah as seni evire çevire iskeletini çıkarır 5.en son yaşarsan zaten siklonis karşısında 3 dakika dursan kutlarım sizi 6.bu gerçek olsaydı
sinsarcoon
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 12:12 am
master siklonis demiş ki:
arkadaşlar bazı konularda bahsettim savaşsan şunlara dikkat et
1.rex bekçileri asildir 2.snipe canına okur 3.ravess seni okla öyle biyerine saplarkiii 4.siyah as seni evire çevire iskeletini çıkarır 5.en son yaşarsan zaten siklonis karşısında 3 dakika dursan kutlarım sizi 6.bu gerçek olsaydı
bazı dedikleri yanlış 1.rex bekcileri soylu ama güçlü deil 2.snipe insanı parçalar asla merhamet etmez ve birazda aptal ve çocuk gibi 3.ravess okları insanlara atmaz onların hawa motoruna atar 4.siyah as anında yok eder 5.siklonis karşısında kimse duramaz onun dedinin zıttını sölese o kişiyi öldürür ölse bile bırakmaz peşini
sinsarcoon
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 12:14 am
nese bu siteye elveda artık storm hawk la uraşmıom cn den kaldırıldan beri
sinsarcoon
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 12:15 am
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 12:17 am
bence gitme bak ben en az 4-5 bölüm izlemişimdir hepsini kaçırdım ama muhabbet olsun diye giriyorum yani anlıyacağın sana tavsiyem gitmemen ama bu sana kalmış bir şey
sinsarcoon
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 8:38 pm
istiyonmu istemiyonmu istosan verim yani ama ben artık storm hawk ı sevmiyom bu siteye bb diyiyorum
sinsarcoon
Konu: Geri: Tartısma..--> Paz Ocak 18, 2009 8:40 pm
ben artık avatar la uğraşıyorum 4 elementin ustası avatarla çok güzel ama bence herkese tavsiye ederim bakim bi fansitesi warmı warsa size yollarım burakmsn ni versene yada sen ekle beni oke mi
master siklonis
Konu: Geri: Tartısma..--> Ptsi Şub. 02, 2009 11:38 am
LAN GİDECENMİ GİTMİYCENMİ GİDİCEKSEN DEFOL YOKSA DEVAM ET