Konu: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Kas. 14, 2008 7:17 pm
Herkez tarihiyle beraber günün bölümü hakkında yorumunu yazarsa güzel olur.
14.10.2008
Kötülerin kötüsü Siklonis grubu bu bölümde mevcut değildi.Ben bundan pek hoşnut olmadım.Kertenkeleler yine saflıklarıyla kaybetti.
metin_52
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Kas. 14, 2008 8:08 pm
benim izlediğim bölümde jungo nun yenine bakıyorlarfı bence gayet güzeldi
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Kas. 14, 2008 9:45 pm
ben en çok efendi siklonis in payper ı arkadar olarak gördühü bölümü sevmişdim uyuşdurma taşıyla sanırım vurmaya çalışmışdı ama uyuşdurma taşı arkadarşarında yada eski arkadaşlarında işe yaramadıhından çalışmamışdı oda teleport taşıyla kaçmışdı
burak 95
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum C.tesi Kas. 15, 2008 7:47 am
metin_52 demiş ki:
benim izlediğim bölümde jungo nun yenine bakıyorlarfı bence gayet güzeldi
bende o bölümü izlemiştim en son
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum C.tesi Kas. 15, 2008 1:14 pm
dün akşam 12 1 gibi cn de izledihim bölümde Junko nun uzak bir akrabası bebehini ona bakması için bırakıyordu ve tam osırada kahraman larımız kötülerin yapdıhı bir savaş gemisini yokketmeyi planlıyorlardı e haliyle de bu bebek valop pilanlarına karışıyor bazı aksaklıklar yapıyor ve bilmedende onların gemiye sızmasına yardım ediyordu ve ayrıca neyazıkki siyah as yine kaybedip kaçıyordu güzel bir bölümdü bölüm Tarihi:14 kasım 2008
SiYah As
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum C.tesi Kas. 15, 2008 7:12 pm
15.10.2008
Junko açgözlülük nedeniyle kaçırıldı ve assubay ile çok çetin mücedeleye girdi. Bölümde Siyah As veya Siklonis yoktu.Dondurulmuş yoğurt yüzünden Aerrow'un takımı ne hallere düştü.
Biraz daha heycanlı olabilirdi.
Stork
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum C.tesi Kas. 15, 2008 11:22 pm
Siyah As a katılıyorum Daha heyecanlı olabılırdı.
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Paz Kas. 16, 2008 1:33 pm
bazen yapımcılara felan ilham gelmiyince böle gçişdirme bölüm ler yapıla biliyor ama böleşeyler olabilir
mytk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Paz Kas. 16, 2008 9:18 pm
Evet Daha Heyecanlı Olabilirdi O Bölüm:D
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Paz Kas. 16, 2008 9:20 pm
aslında haklısın
SiYah As
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Ptsi Kas. 17, 2008 4:48 pm
17.10.2008
Finn kral rölü oynadı ve kehaneti gerçekleştiremedi.Çok gülünç hallere düştü ve yine kazandılar.
Fena sayılmazdı.
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Ptsi Kas. 17, 2008 6:03 pm
:S kıraldeil domo isimli efsanevi bir kurtarıcı bide komikduruma ensonundaki duvar resimleri yüzünden düşdü yüznü dehişdirdiler ve son anda yenmeden kurtuldu
Xerxes
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Kas. 20, 2008 5:31 am
19.kasım.2008 şahinler piramite benzer bir şey buldular ama aslında çaldılar Snipe'ndı almaya gelecekti ama aerrow ve piper daha hızlı davrandı o şey cristal deil ışıkla çalışan bişeydi ve tek amacı vardı KLONLAMAK condorda yüzlerce finn ortaya çıktı sonra snipe o şeyi ele geçirdi ve yüzlerce snipe oldu sonra FİNN ve SNİPE orduları birbirine girdi WAAAOOOWWW
Xerxes
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Kas. 20, 2008 5:38 am
bir bölümde bir gemi tanıdım adı ... BLOOD CROW valla benim çok hoşuma gitti ses mekanizmaları var valla hapşırsan yerini 2 saniyede bulurlar baya vahşetli bi gemiydi MURK RAİDERS gemisiydi SİKLONYALILARINDA harika gemileri var.... mesela MEGA BATTLE AİRSHİP ve DESTROYER ..
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Kas. 20, 2008 10:28 am
heee karanlık baskıncıları onlar ya ewt hatta bolca kırıstalleri vardı
SiYah As
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Kas. 20, 2008 8:44 pm
Maalesef bugün kü bölümü izleyemedim.
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Kas. 21, 2008 9:59 am
ya galiba dün de o beek bakdıkları bölüm vardı
SiYah As
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Kas. 21, 2008 9:30 pm
21/11/2008
Donmuş Yoga arıyorlardı.
Heyecan ve adranelin pek olmasada güzeldi.
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum C.tesi Kas. 22, 2008 2:53 pm
ewt çokkomik bir bölümdü
Xerxes
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Paz Kas. 23, 2008 8:16 pm
mega battle air ship aslında iyi gemi ama zayıf yönü çok fazla miktarda cristale ihtiyacı var en az 50 topu var bu geminin vee hem toplar hem yakıt için fazla kaynağa ihtiyacı var en azından geminin yarısını cristalle doldurmak lazım.... ama atıcıları ufaklarda (motorlar ve hatta condorda dahil) beceriksiz.... siklonların en büyük hatasıda bu geminin başına SNİPE geçirmeleri adam sadece toplara harcadı cephaneyi motora kalmadı ve tabiki güzelim gemi karaya oturdu..... BEN EN ÇOK BLOOD CROW un dekorasyonunu sevdim ama pencere falan olmaması bir dezavantaj onun için..........
SiYah As
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Kas. 27, 2008 9:42 pm
Finn herzamanki gibi salaklığını belli etti. Kendinden sürüsüyle kopya yatptı.
Güzeldi diyebilirim.
Hawk
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Ptsi Ara. 01, 2008 9:38 am
siyah as tarih at !!!
DaRk-AcE
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Salı Ara. 02, 2008 10:20 pm
Bence 25.bölüm efendi siklonisin yetenekleri 10 katına çıkaran kristalleri yaptığı bölüm
Stork
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Perş. Ara. 04, 2008 10:55 pm
Bazen eski bölümler yayınlanınca çok sıkılıyorum :S
burak 95
Konu: Geri: Günün Bölümü Hakkında Yorum Cuma Ara. 05, 2008 12:37 pm
Arkadaşlar o eski bölümlerin yayınlanması orjinal cartoon netvork'ten (İngilteredeki Cartoon Network)'ten daha yeni bölümlerin satın alınmamış olmasıdır...