DEDİKLERİME İSTEYEN İNANSIN İSTEMEYEN HALA KANDIRILMAYA DEVAM EDİLSİN
arkadaşlar sıze ben se7enım dıye tanıtan arkadasınn sahtekarlıklarını acıklıyorum
1: yha sen ben se7en dıyorsun ama se7enın hakkında okuduklarım arasnda bırkac tane dil yazıyordu ama arlarında türkçe yazmıyorudu sonra bılse bıle emınım kı bu kadar guzel turkce konusamayazz cunku bızım dılımız yabancılara gore en zor dıller arasındaymıs
2: se7en fan clubları dururken neden burda hıc kendısıyle ılgılenmeyen alakası olmayan bır oyun sıtesınde ben se7enım dıye acıklasın acıklamak ıstese bır fan clubunda acıklardı sonucta turkıyede de onun fanları var
3:arkadaslar dıyelımkı benım dedıdgım hıc bır seye hala ınanmadınız yada ıkna olmadınız pekı bu arkadas dıyelımkı se7en. se7en kendıne bır tanede blog kurmus,bunada tmm... herseye tamam ama hıc bır ınsan kendı fotografını baskası ıle karıstırır mı karıstırması ıcın hasta olması lazım dımı yanı bı braınle se7enın bırcok kısı tarafından karıstırıldıgı soylenıyorr yanı pek ayırt edılmıyıormus ki ben ayıra bılıyorum bu arkadas kendısinin kurdugu blogta bır resım yyerlestırıyor vede ustune CHOİ DONG WOOK yazıyor ama bu resım SE7ENIN degıl BI BRAIN'dır.. İİNANMIYORSAN BU LINKE BAKABILIRSIN... bu linke tıklayınız bastada dedıgım İSTEYEN DEDİKLERİME İNANSIN İSTEMEYEN HALA KANDIRILMAYA DEVAM EDİLSİN... ARKADASIM BU YALANI BU KADR COK UZATMAYA NE GEREK VARDI KI BU KADR INSANI NEDEN KANDIRIYORDUN KI AMACINI ANLAMADIM AMA YALANLARINI COZDUMM tabı bana dusmaz ama burdan bu forumun yonetıcısıne br sey soymeke ıstıyorum bu arkadass bu kadr cok ınsanıı kandırdıysa bunun bu sıteden cıkması gerekmez mı pekı??? bunu sıze bırakıyourmm... soylıceklerım bun kadr arkadaslar okudugunuz ıcın saolunn....
1.yha sen ben se7en dıyorsun ama se7enın hakkında okuduklarım arasnda bırkac tane dil yazıyordu ama arlarında türkçe yazmıyorudu sonra bılse bıle emınım kı bu kadar guzel turkce konusamayazz cunku bızım dılımız yabancılara gore en zor dıller arasındaymıs
Ben doğru Türkçe bilmiyorum iyi araştırma ama internet diye bir şey var dimi çevirme sözlük programları var oradan çeviriyorum.
2: se7en fan clubları dururken neden burda hıc kendısıyle ılgılenmeyen alakası olmayan bır oyun sıtesınde ben se7enım dıye acıklasın acıklamak ıstese bır fan clubunda acıklardı sonucta turkıyede de onun fanları var
Ewet var ama benim öğren diğime göre en çok arkadaşlık siteleri bu tip yerler ve biraz sitede araştırma yapsaydın 6 ay boyunca burada kendi kimliğimi açıklamadan başkalarıyla sohbet ettim bu demek oluyor ki kimliğimi bilen herkes şimdiki gibi -ay sen Se7en olamassın.-yalan söyleme. yada ben senin en büyük hayranınım msn'ni yada facebook gibi üyeliklerin varsa versene demeye başlarlardı.Ben burayı seçtim çünkü türk arkadaşlar edinmek istedim
3:arkadaslar dıyelımkı benım dedıdgım hıc bır seye hala ınanmadınız yada ıkna olmadınız pekı bu arkadas dıyelımkı se7en. se7en kendıne bır tanede blog kurmus,bunada tmm... herseye tamam ama hıc bır ınsan kendı fotografını baskası ıle karıstırır mı karıstırması ıcın hasta olması lazım dımı yanı bı braınle se7enın bırcok kısı tarafından karıstırıldıgı soylenıyorr yanı pek ayırt edılmıyıormus ki ben ayıra bılıyorum bu arkadas kendısinin kurdugu blogta bır resım yyerlestırıyor vede ustune CHOİ DONG WOOK yazıyor ama bu resım SE7ENIN degıl BI BRAIN'dır.. İİNANMIYORSAN BU LINKE BAKABILIRSIN...
öncelikle şunu söyliyeyim o blog bana ayit değil bir arkadaşım bana dedi senin adına bir blog açıcam o blog'da yazıcam ki SE7EN benim herkes inansın üye olsun ben itaraz ettim ama o yinede açtı hatta buradaki üyeliğimin şifresinide biliyordu benden habersiz bu konuyu açmış ve sağten buradaki yanlış link koyulmuş bende düzeltmedim sen Bi Rain'nı nerden çıkardın.Ve braın yazmışsın Bi Rain olucak.
Bıravo iyi araştırmacısın ama buldukların birde doğru olsa helal diğcem sevdim seni.
NOT : Benden bir daha msn,Facebook,skype vb. şeyler istmeyin...
En son SE7EN tarafından Ptsi Nis. 13, 2009 12:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben se7en na katılıyorum once ınanmıkyorlar sonrada ay nolur bana msn nı ver sunu ver bunu ver dıye yalvarıyolar on a bakarsan se7en hakkında bende her şeyı bılııyorum ama senın gıbı neden bu sıteye gırıyosun fln demedım sadece yasına 14 demisti ondan kafam karısmıstı ama ben ınanıyorum bu se7en inan mayan da inanmasın cnm inanmayan da yorum yapmasın
ben orada 14 yaşındayım dediğim zaman kimse kimliğimi bilmiyordu bende 14 yaşında çocukmuşum gibi gösteriyim dedim o yüzden 14 yaşındayım dedim yani aklın karışmasın
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Se7en blogu Paz Nis. 12, 2009 3:25 pm
ii tamam katılim
nisan
Konu: Geri: Se7en blogu Paz Nis. 12, 2009 3:31 pm
hım saol açıklama için de gerek yok tu saten ben sana inanıyorum inanmasam seni savunmam saten
Ay Kız Hilal
Konu: Geri: Se7en blogu Paz Nis. 12, 2009 3:40 pm
ben inanıyorum zaten hemde açıklamaları okudum eski konuşmalarıda okudum ben daha da inanıyorum
pekı bu dedıklerıme ıtıraz edıyorsun 1:mesajlarına da cevırılerden yazıyorum dıyorsun ama dıkkat ettımde bu konusmalarında yapıyom,edıyom,gıdıyom vs. ımla kurallarına dıkkat etmeden yazıyorsun ve de bunları hıcbır cevırı programı bu sekılde cevırmez. cevırı programları yapıyorum,ediyorum,gidiyorum dıye cıkar yani burda bır yalnışın daha var bunuda acıklamanı ıstıyorumm örneğin:...blog açıcam o blog'da yazıcam ki SE7EN... BU YAZIYI YUKARIDAKI MESAJDAN ALDIM.
2:bırde bız turk mılletı olarak bırcok kısı ıntte ımla kurallarına dıkkat etmeden yazısırızz pekı bunu nasıl cevırıyor... bu arada bu kadr ınsanı kandırabılıyorsun... bana ınanmayanda kendısı bılır ben sızı ınandırarak hıcbır sey kazanmam ama emınım kı se7en(cakma se7en)cok guluyordur sızı kandırarak yha bıraz gozlerınızı acın yha ınanın kı ben sızden daha cok ısterdım se7enın bu forumda olmasını ama onun olmadıgından emınım bu arkadasda ben se7enım demesı se7enın yerıne gırmeye calısması cok kotu bırsey benım ıcın....
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldm umarım iyi anlaşırız burada da hemcinslerimi göreceğimi pek tahmin etmiyordm ama yanılmışm buna çok sevindm yalnınz şuan afallamış durumdayım bu forumda böyle bir konu çok şaşırtıcı sanırım se7en olduğu iddia eden bir kişi ve onun se7en olmadığını iddia eden başka bir kiş var ve hala sonnuca bağlanamamış
biri b,şey söylesin buradan sana sesleniyorum sen gerçekten se7en misin öyleysen sana soracak ve senden öğrenecek çok şeyim var şuan içim çok büyük umutlarla dolu umarım gerçekten se7en sindir
ama arkadaşın söyledikleri de mantıklı eğer türkçe bilmiyorsan bu kelimelerin hepsini çevirebilmen çok zor sonuçta ark dediği gibi imla kurallarına dikkat edilmediği için ing yada korece hangi lisana çeviriyorsan mana bulmak zor bu kafamı karıştırdı açıkçası ama se7en olmanı yürekten çok isterdim eğer se7en deilsen bu işi uzatıp insanları umutlandırmanı istemem
nisan
Konu: Geri: Se7en blogu Ptsi Nis. 13, 2009 11:28 am
aslında ewet dediklerin mantıklı se7en adını kullanıyorsan ve o değilsen yaptıkların gerçekten anlamsız ve yanlış eğer se7en sanda bunu inanmayanlara knıtla bu da onlara kapak olsun öyle deil mi arkadaşlarr(burda se7en na taş atmıyorum se7en na inan mayanlara diyorum ) yanlıs anlasılmasında
En son nisan tarafından Ptsi Nis. 13, 2009 1:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ya arkadaşlar ben buraya kaç aydır girmedim.Girmediğim süreler tanıştığım bir türk arkadaşım vardı o giriyordu.Yani bütün mesajları ben değil o yazıyordu ha illada ben sana inanmıyorum diyorsan bunu sana kanıtlamak için hiç uğraşmam çünkü umrumda olmazsın.Ben bana inan demiyorum,inanmada demiyorum ama sen burada illa gerçeği duymak istiyorsan söyliyim ben SE7EN'nim inanmayanlarda bunu böyle bilsin sahte se7en'sin diyenler bunu tam açıklayıcı bir şekilde kanıtlarla gelsin.