Konu: Avatar : Son Hava Bükücü C.tesi Kas. 15, 2008 7:34 pm
ABD kaynaklı animasyon televizyon dizisidir. Şu anda Nickelodeon'da ve CNBC-e'de yayınlanmaktadır. Asya etkileri taşıyan dövüş sanatları ve elementel sihir etrafında dönen "Avatar Aang" ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Ulusu'ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı anlatır. Dizinin senaryosu bir kitap serisi olarak yazılmıştır. Her sezon bir "kitap" ve her bölüm bir "bölüm" olarak tanımlanır. İlk olarak Kasım 2004'te yayınlanması planlanan dizi ancak 21 Şubat 2005'te TV'de gösterilmeye başlamıştır. Dizi ayrıca DVD olarak piyasaya çıkmıştır. Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko yapımcı ekibin başındadır. Dizi, NickToons'da 6-11 yaş arası grubun dışında da çok yüksek reytinglere ulaşmıştır. 4,5 milyon izleyici, dizinin bir bölümünde topladığı en yüksek izleyici sayısıdır. Dizinin bu büyük başarısı üzerine 2. ve 3. sezonun siparişi de verilmiştir. 3. Sezon ABD'de başlamış ve 2008 yılında bitmiştir. Dizideki kahramanların oyuncak figürleri, bilgisayar oyunları, kart oyunları v.b. satışa sunulmuştur. 2008 yılının şubat ayından itibaren de Türkiye'de 3. kitap gösterime girmiştir.Amerika'da gösterime giren "Sozins Comet" (Sozin'in Kuyrukluyıldızı) adlı bölümle dizi sona ermiştir. Ama Bazı Amerikan Dergilerine Göre 2009 da Mini Bölümlerle Devam Edecek ve büyük ihtimalle 2009'da 4. sezon başlayacak.
En son SiYah As tarafından Paz Kas. 16, 2008 7:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Stork
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Paz Kas. 16, 2008 9:33 am
hiç kacırmadıgım animasyonlardan. Nicke... kuşağında cıkıyor.
Hawk
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Paz Kas. 16, 2008 1:37 pm
siyah as bundan ilk ben bah setmişdim böle bir bölüm aççıcakdım yinede benim yerime yapdıhın için çoksaol
SiYah As
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Paz Kas. 16, 2008 6:59 pm
Önemli değil rica ederim.
Hawk
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Paz Kas. 16, 2008 7:25 pm
bide resim eklesen ii olur;)
nasıl
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Cuma Kas. 21, 2008 6:10 pm
avatar çok saçma biri hava büküyo biri ateş büküyo saçmaaaaaa
Hawk
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Cuma Kas. 21, 2008 6:42 pm
zaten oyuzden avatar o yoksa dierle ri bükemior
metin2115
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Cuma Kas. 21, 2008 11:33 pm
abiler benn 10nu seven varmı bende filmi var veya pokemon isteyen bana posta atsın
mytk
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü C.tesi Kas. 22, 2008 8:08 am
Avatar Hayranıyımdır Çok Severim
Hawk
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Perş. Ara. 04, 2008 10:23 am
ben bayılırım oradaki karakderimse azula ileriderecede iyi ateş büküyor ve kötü kadın ama olsun hatda alevleri mavi olarak çıkıyopr ve yıldırım atmakda da iyi aslında ateşkıralı ozayda iyi güzel yıldırımlar atıyor:D
_Aerrow_
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Cuma Ara. 19, 2008 11:40 am
burak 95
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Cuma Ara. 19, 2008 1:14 pm
bencede güzel bir çizgi filim bütün bölümlerini izledim
StorMHawKsSs
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü C.tesi Ara. 27, 2008 3:44 am
Ben daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cokdaha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok daha Cokkkk ama cok ama cok ama cok DAHA SEVERİM SİZDEN
burak 95
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü C.tesi Ara. 27, 2008 9:50 am
bu çizgi film güzeldir tavsiye ederim
Aerrow-FinN
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Salı Ara. 30, 2008 7:57 pm
güzel
naruto
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Çarş. Ocak 14, 2009 8:49 pm
evet
fırtına ranger
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Salı Tem. 14, 2009 2:10 pm
Avatarın Bir Hayranıyım Çok Güzel Hiçbir Bölümünü Kaçırmıyorum Fırtına Şahinleri Gibi
fırtına ranger
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Salı Tem. 14, 2009 2:11 pm
her bölümünü izledim en fazla fırtına şahinleri kadar güzel
fırtına ranger
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Salı Tem. 14, 2009 2:13 pm
çok güzl bütün bölümlerini izledim
AxP
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Çarş. Tem. 22, 2009 4:05 pm
arasıra izlerim bana biraz saçma geldi...
inka67
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Çarş. Ağus. 12, 2009 5:20 pm
ah bide hava bükmeyide bilseniz
spiderman_220
Konu: Geri: Avatar : Son Hava Bükücü Perş. Nis. 29, 2010 9:25 pm
ben bu çizgi filme bayılırım keşke cartoon networkta çıksa